Systeembeheer

Helpdesk

Helpdesk en ondersteuning op maat

Voor sommige zaken is het fijn als u hulp in kunt schakelen van experts. Als het gaat om ICT bieden wij ondersteuning via onze helpdesk. Wij zijn standaard bereikbaar tijdens kantooruren, maar ook daarbuiten bieden we voor technische ondersteuning, waaronder Stand-by dienst.

Mensen stellen verschillende eisen aan hun systeembeheer, dus hebben zij net zo goed behoefte aan verschillende vormen van hulp. Voor onze helpdesk hebben we dan ook verschillende contracten samengesteld.

Inbegrepen in Beheercontract

Kiest u voor systeembeheer van MKB-ICT, dan streven wij ook voor het beste voor uw systeem. Mocht u dus tegen zaken aanlopen, dan kunt u gratis gebruik maken van onze helpdesk. Deze service zit bij het beheercontract inbegrepen.

Los Helpdeskcontract

Heeft u enkel behoefte aan periodieke mogelijkheid om hulp te krijgen, dan is ons helpdeskcontract wat voor u. Hiermee betaalt u maandelijks een vast bedrag, waarvoor u altijd contact met ons op kunt nemen bij vragen en/of problemen.

Helpdesk op afroepbasis

Heeft u wel behoefte aan hulp, maar alleen als u tegen problemen aanloopt? Kies dan voor onze helpdesk strippenkaart. Hierbij kunt u een vast aantal keer gebruik maken van onze helpdesk. En is de kaart op? Dan bestelt u gewoon weer een nieuwe reeks.

Ongeacht welke vorm van helpdesk u kiest, wij staan voor uw klaar om uw systeem zo snel mogelijk weer naar behoren te laten functioneren. En komt u er zelf niet uit, dan kunt altijd kiezen om een van onze systeembeheerders in te huren.

 

Heeft u vragen over de Helpdesk diensten van MKB-ICT? Neem geheel vrijblijvend contact op.
Bel of mail 055-576 88 30 / info@mkb-ict.nl

Voordelen van onze helpdesk
  • Verschillende vormen van hulp
  • U kiest wat voor u het beste werkt
  • Experts op het gebied van MKB
Vraag een offerte aan
793 Beantwoorde vragen
6 Experts om u te helpen
112 Helpdeskcontracten
95 Helpdesk strippenkaarten

Enkele klanten waar wij voor mogen werken

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf
op de hoogte van het laatste nieuws.

​