ICT Oplossingen

Kantoorautomatisering

Een optimale kantoorautomatisering is van essentieel belang voor het correct functioneren van dat kantoor. Immers, veel werk hoeft hiermee niet meer handmatig opgepakt te worden. Daarnaast kunnen sommige taken eenvoudiger en sneller opgepakt worden. Zo heeft u meer tijd voor de taken die er echt toe doen binnen uw bedrijf.

Twee configuraties Kantoorautomatisering

Bij MKB-ICT bieden we twee configuraties aan.

Windows Server 2012

De Windows Server 2012 is een ideale server voor het MKB. Deze server is erop gericht om u te helpen bij het verminderen van de tijd en de kosten die u kwijt bent aan IT. Deze tijd kunt u daardoor beter besteden aan uw core business.

Bij Windows Server 2012 staat veilige toegang centraal. Ook als uw medewerkers een keer buiten de deur zijn, kunnen zij, en alleen zijn, eenvoudig inloggen en hun werk correct uitvoeren. Middels een extern bureaublad (ook wel Terminal Server genoemd) krijgen uw medewerkers het eigen vertrouwde scherm voor zich en werken ze vanaf afstand met de bedrijfseigen applicaties. Uiteraard beveiligen wij dit met een geëncrypte VPN verbinding.

Kiest u voor Windows Server 2012, dan wordt de configuratie bij u in het bedrijf geplaatst. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers makkelijk gebruik maken van de centrale file- en printerservices. Uiteraard beveiligingen onze specialisten toegang per map of bestand, zodat alleen gemachtigden toegang hebben tot uw waardevolle bedrijfsdata.

Hosted Exchange

Bij hosted Exchange maakt u gebruik van de cloud. Het voordeel hiervan is dat u geen hardware op uw kantoor nodig heeft voor uw systeem. Dit bespaart ruimte, maar nog belangrijker, bescherming tegen dataverlies. Mocht er onverhoopt brand uitbreken of ingebroken worden, dan blijft uw data beschikbaar voor u in de cloud.

Voor meer informatie, zie ook onze Hosted Exchange pagina.

Kortom, bent u op zoek naar een bedrijf dat uw automatisering regelt op kantoor of heeft u vragen over de kantoorautomatisering oplossing van MKB-ICT?
Bel of mail 055-576 88 30 / info@mkb-ict.nl

Of neem direct contact met ons op.

Voordelen van onze kantoorautomatisering
  • Ideale oplossingen voor het MKB
  • Data wordt goed beveiligd
  • Cloud oplossingen zijn ook mogelijk
Vraag een offerte aan
98 Kantoren maken gebruik van onze netwerken

Enkele klanten waar wij voor mogen werken

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf
op de hoogte van het laatste nieuws.

​