Systeembeheer

Beheer en monitoring

Systeem beheer en monitoring zijn van cruciaal belang. Zonder goed werkende systemen is er een vergroot risico op fouten en uiteindelijk uitval van systemen. Deze fouten staan de dienstverlening van uw bedrijf in de weg. MKB-ICT verzorgt op verschillende manieren het systeembeheer voor tientallen organisaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zwolle.
Iedere organisatie is anders en heeft wensen en eisen die specifiek voor die organisatie gelden. Daarom kiezen wij voor een modulaire, flexibele opbouw voor onze contracten. Zo kiest u de oplossing die het beste past bij uw organisatie.

Systeembeheer en monitoring op locatie

Afhankelijk van de omvang van uw netwerk kunt u ons inhuren voor een aantal uren per week of per maand voor uw netwerk beheer. In die tijd komen we bij uw organisatie langs en wordt het volledige netwerk, inclusief de persoonlijke werkplekken, door ons gecontroleerd op back-up, virussen, schijfruimte, security en andere cruciale onderdelen. Ook besteden we aandacht aan specifieke zaken waar uw organisatie tegenaan loopt. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van onze helpdesk voor netwerk beheer voor het aanmelden van incidenten.

Voordelen systeembeheer op locatie:

 • Eerstelijns gebruikersondersteuning op locatie
 • Fysieke controle van de systemen
 • Software installatie op werkstations
 • Makkelijk wensen vanuit de gebruiker oppakken

Remote MKB Systeembeheer

Een tweede mogelijkheid die MKB-ICT u biedt, is Remote MKB Systeembeheer. Oftewel: het beheer op afstand. Voor een aantal uren per maand wordt dan het netwerk gecontroleerd op back-up, virussen, schijfruimte, security en andere vitale onderdelen. Tevens wordt de serversoftware en firewall geüpdatet zodat fouten in de software tijdig worden gedicht met patches. Ook bij deze vorm van systeembeheer kunt u gratis gebruik maken van onze helpdesk.
Met netwerkmonitoring weten we precies wat er gebeurt in uw netwerk. Hierdoor kunnen we voorspellen welke onderdelen in de toekomst problemen gaan opleveren om zo proactief kritische punten in uw netwerk op te lossen, voordat ze een probleem worden. Netwerkmonitoring is een vast onderdeel van ons beheer, dus kunt u altijd op uw netwerk vertrouwen.

Voordelen MKB Remote systeembeheer:

 • Altijd bereikbare helpdesk via telefoon en e-mail
 • 24/7/365 volledige controle van het netwerk
 • Dagelijkse updates op Firewall
 • Dagelijkse controle Backup en Restore
 • Maandelijke controle en update van server

Uw systeembeheer in veilige handen bij MKB-ICT

Wanneer u kiest voor Systeembeheer van MKB-ICT nemen wij de verantwoordelijkheid voor het correct functioneren van het volledige netwerk op ons. Uiteraard is een combinatie van lokaal en remote beheer ook mogelijk. Een bijkomend voordeel: wanneer u kiest voor onze Systeembeheer diensten is het gebruik van onze helpdesk gratis.

Heeft u vragen over systeembeheer door MKB-ICT? Neem geheel vrijblijvend contact op.
Bel of mail 055-576 88 30 / info@mkb-ict.nl

Voordelen van beheer en monitoring
 • Gratis gebruik van helpdesk
 • Flexibele opbouw van contracten
 • U kiest de beste oplossing voor uw organisatie
 • Beheer mogelijk op locatie of afstand
Vraag een offerte aan
1337 Aantal herstelde backups
12460 Aantal voorkomen hacks
1743 Aantal geblokte virussen
452 Aantal verholpen storingen

Enkele klanten waar wij voor mogen werken

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf
op de hoogte van het laatste nieuws.

​