ICT Oplossingen

Netwerk installatie

Netwerk installatie en configuratie

Het correct functioneren van uw netwerk hangt heel erg af van hoe dat netwerk geïnstalleerd is. Wij nemen de netwerk installatie bij onze klanten dan ook zeer serieus. Bij ons geen afgeraffeld werk, maar een volledig project, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe netwerk.

Voorafgaand maken wij dan ook een uitgebreide planning, zodat voor zowel u als ons duidelijk is welke werkzaamheden wanneer uitgevoerd worden.

Voorinstallatie bij MKB-ICT

Zodra duidelijk is hoe het nieuwe netwerk ingericht moet worden, bestellen wij van MKB-ICT de benodigde producten en gaan we met de voorbereidingen aan de slag. Daarbij vindt een voorinstallatie plaats op ons kantoor. Hierdoor kunnen we testen en zo nodig aanpassingen aanbrengen.

Migratie bij klant

Pas als wij tevreden zijn over deze voorinstallatie, wordt het netwerk geplaatst bij de klant. Daarbij worden gelijk de bestaande data en programmatuur gemigreerd. Als wij volledig tevreden zijn over ons werk, leveren we het netwerk op, samen met alle documentatie die voor u van belang is voor uw nieuwe netwerk.

Heeft u vragen over de installatie van uw netwerk via MKB-ICT? Neem geheel vrijblijvend contact op.
Bel of mail 055-576 88 30 / info@mkb-ict.nl

Voordelen van onze netwerk installatie
  • Uitgebreide planning voordat we beginnen
  • Voorinstallatie wordt gedaan om te kunnen testen
  • Pas oplevering na volledige tevredenheid
Vraag een offerte aan

Enkele klanten waar wij voor mogen werken

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf
op de hoogte van het laatste nieuws.

​