ICT Oplossingen

Netwerkbeveiliging

Hoe goed is uw netwerkbeveliging?

Kan er niemand van buitenaf bij uw klantgegevens of andere bedrijfsinformatie? Hoe vatbaar is uw netwerk voor virussen? Is uw firewall optimaal ingericht? Kortom is uw netwerkbeveiliging goed geregeld?

Virussen, hackers en spam

Een goed Nederlands woord voor firewall is verdedigingslinie. In netwerkbeveiliging behoort het merk Sophos tot de top. Het beveiligt bedrijfskritische data en het eigen computersysteem tegen aanvallen van binnen en buiten, wat steeds harder nodig is. Want op internet spoken virussen rond, die uw bedrijf in het ergste geval voor dagen plat kunnen leggen, of uw mailboxen lopen over van SPAM, of een hacker breekt in op uw netwerk en brengt enorme schade toe aan uw opgeslagen data.

Werkstation -en Serverbeveiliging met Webroot

Webroot is een next-generation endpointproduct en biedt uitgebreide bescherming voor werkstations en file servers. MKB-ICT heeft voor Webroot gekozen vanwege de uitstekende resultaten in het detecteren van Virussen, Trojans en andere Malware. Daarnaast is Webroot zeer licht in gebruik waardoor er geen belemerende vertragingen optreden op het werkstation.

 

webroot-logo-300x59

 

 

 

Netwerkbeveiliging met Sophos firewalls

MKB-ICT is Certified Partner van Sophos Firewalls voor de Nederlandse markt. Deze firewalls weren, door de identiteit van bezoekers te verifiëren, alle dataverkeer dat niet welkom is binnen uw netwerk. Bovendien kan het dataverkeer worden beveiligd door gegevens alleen nog in versleutelde vorm te versturen. Voorts kan via netwerkbeveiliging selectief toegang worden verleend aan vastgestelde lokaties en applicaties. Maar ook het opzetten van Virtual Private Network-verbindingen (SSL-VPN) behoort tot de mogelijkheden van deze firewall bij netwerkbeveiliging.

 

sophos_utm

 

 

 

 

 

Met een Sophos Firewall van MKB-ICT kunnen u en uw medewerkers volledig beveiligd, via internet, in verbinding staan met het bedrijfsnetwerk.

Sophos firewall biedt de oplossing voor:

 • Netwerkbeveiliging
 • Internet protectie
 • Virus protectie
 • Spam protectie
 • Surf protectie
 • BYOD protectie
 • SSL-VPN toegang
 • IPSEC-VPN toegang

Beveiligd inloggen

Om uw interne -als externe netwerk te beveiliging tegen ongeautoriseerd inloggen bieden wij oplossingen voor beveiligde toegang met behulp van een Token. Dit Token (2-factor authenticatie) kunnen wij leveren in de vorm van een Smartcard met paslezer een USB-Token of een OTP (One Time Password) Token. Al onze Token oplossingen zijn naadloos te integreren met Windows Server omgevingen en met vele firewall merken waaronder Sophos Firewalls.

 

Netwerkbeveiliging

 

 

 

 

 

MKB-ICT heeft alles in huis om elke soort van ongewenste toegang te voorkomen, op te sporen en te beëindigen.

Heeft u vragen over de Netwerkbeveiliging producten van MKB-ICT? Neem geheel vrijblijvend contact op.
Bel of mail 055-576 88 30 / info@mkb-ict.nl

Voordelen van onze netwerkbeveiliging
 • Gegevens worden versleuteld verstuurd
 • Geen belemmerende vertragingen op uw werkstation
 • Extra beveiligd inloggen
Vraag een offerte aan

Enkele klanten waar wij voor mogen werken

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf
op de hoogte van het laatste nieuws.

​