Support

Download en installeer Teamviewer

Klik op de een van de onderstaande links in dit bericht op Teamviewer te installeren op uw computer. Afhankelijk van het feit of uw computer een PC of een MAC based computer is. Teamviewer is een programma wat ons helpt om op afstand toegang te verkrijgen tot uw computer en om eventueel werkzaamheden uit te voeren.

Mocht u hulp nodig hebben bij het installeren van Teamviewer dan kunt u contact opnemen met MKB ICT op Tel: 055 – 576 88 30

Hulp op PCHulp op Mac

Afstandbediening, ID & Wachtwoord

Start Teamviewer op. Als het goed is krijgt u een scherm zoals hiernaast gepresenteerd. Zorg dat u in het programma de tab afstandsbediening hebt open staat zoals hiernaast. U ziet in de velden Uw ID en Wachtwoord een reeks getallen en cijfers staan. Zorg dat u deze gegevens bij de hand heeft als u straks contact opneemt met MKB-ICT.

In een latere stap wordt u gevraagd deze gegevens te communiceren met een medewerken van ons bedrijf. U ziet aan de rechterkant in het scherm Computer op afstand staan. Tijdens uw gesprek zal u worden gevraagd een Partner-ID van MKB ICT in te vullen.

Zorg verder dat u uw ID en Wachtwoord verder aan niemand anders doorgeeft, immers zij anders toegang tot uw computer zouden kunnen verkijgen.

Neem contact op met MKB-ICT

U kunt nu contact opnemen met MKB ICT op Tel: 055 – 576 88 30. U krijgt afhankelijk van het probleem de vraag om het Partner-ID in te vullen en op Verbinden met partner te klikken. De medewerker neemt op dit moment uw computer tijdelijk over. Zorg ervoor dat de radio button op Afstandsbediening ingesteld staat.

Het is belangrijk dat u niet aan uw muis en/of toetsenbord komt tijdens deze sessie tenzij u daarom expliciet gevraagd wordt. Na het gesprek en als de sessie afgelopen is sluit de medewerker zelf de verbinding. U kunt het programma daarna veilig afsluiten en als het goed is is uw probleem dan ook gelijk opgelost.

Mocht het probleem niet opgelost kunnen worden op afstand dan zal de medewerker u vragen om een afspraak te maken om het probleem te verhelpen.

Enkele klanten waar wij voor mogen werken

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf
op de hoogte van het laatste nieuws.

​