Parttime systeembeheer

Het kan voorkomen dat binnen uw bedrijf door ziekte of verloop de ICT-afdeling tijdelijk onderbemand is. Of u heeft wel behoefte aan een systeembeheerder, maar de kosten om iemand fulltime in dienst te nemen is te hoog.

Maak gebruik van de Systeembeheerders van MKB-ICT

Ook dan zijn wij er voor u. Bij ons kunt u namelijk een systeembeheerder inhuren die bij u in het bedrijf langskomt. Hij kan dus te plaatse aan de slag en hoeft niet vanaf afstand alles te regelen.

Voordelen systeembeheerder ter plaatse:

  • U kiest zelf hoeveel uren in de week/maand de systeembeheerder ter plaatse is bij u. Zo weet u zeker dat het aantal uur aansluit bij de grootte van uw bedrijf.
  • Het voordeel van een systeembeheerder ter plaatse is dat hij makkelijk te benaderen is. Dus geen mailtjes over en weer en een dag wachten op antwoord, maar gewoon face to face benaderbaar voor gebruikers. Zo blijven problemen niet liggen.
  • Uw nieuwe systeembeheerder blijft gewoon in dienst bij MKB-ICT. U hoeft dus geen salaris te betalen aan hem, maar betaalt enkel aan MKB-ICT. En dat scheelt weer qua kosten.
  • U bent zeker van kwaliteit: onze systeembeheerders hebben de juiste opleidingen gevolgd, dus weten alles wat er te weten valt over systeembeheer. Daarnaast krijgen zijn continue bijscholing, om er zeker van te zijn dat hun kennis up to date blijft.
  • Heeft u alleen tijdens een project behoefte aan een systeembeheerder? Ook dat is mogelijk. U huurt de systeembeheerder in gedurende het project, om taken uit te voeren of ter ondersteuning. Al naar gelang uw wensen helpt de systeembeheerder om het project tot een goed einde te brengen.

Net als bij al onze andere diensten draait het om maatwerk. Heeft u dan ook behoefte aan een systeembeheerder ter plaatse in welke vorm dan ook, neem dan contact met ons op en we kijken samen hoe we dit het beste kunnen invullen voor uw bedrijf.

Heeft u vragen over de Helpdesk diensten van MKB-ICT?
Bel of mail 055-576 88 30 / info@mkb-ict.nl

Enkele klanten waar wij voor mogen werken

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf
op de hoogte van het laatste nieuws.

​