Netwerk en systeembeheerder

Junior en Medior Systeem -en Netwerkbeheerders

Werkzaamheden:
Als  Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het implementeren , beheren en operationeel houden van diverse cliënt server omgevingen bij onze klanten gebaseerd op Microsoft.  Zo draag je zorg voor het installeren en begeleiden van nieuwe software versies; veilig- en beschikbaar stellen van gegevens; monitoren van geheugengebruik, harddiskcapaciteit, netwerkverkeer; periodiek onderhouden van de systemen en installeren en configureren van hardware en software.
Tevens ben je verantwoordelijk voor het signaleren van knelpunten en het zelfstandig oplossen van problemen en storingen. Je onderhoudt de systeemdocumentatie en verzorgt reguliere rapportages van de systemen.

Kennis op het gebied van:
– Microsoft Server omgevingen; Server 2008/2012/2016, Exchange 2007/2010/2013/2016, Active Directory, VMWare, SQL.

Overige vaardigheden:
– Aantoonbare Microsoft certificeringen
– Ambitie om je technische kennis constant te blijven vergroten;
– Je begrijpt de technologie achter ICT infrastructuren;
– Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Profiel:
Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau en minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie.  Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je hebt een analytisch denkvermogen voor het tijdig signaleren en oplossen van knelpunten. In onverwachte en acute situaties weet je de rust te bewaren.

Wij bieden:
Een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Het betreft een dienstverband voor 40 uur per week. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris dat marktconform is.

U kunt via email reageren door een cv te sturen naar: Info@mkb-ict.nl

Enkele klanten waar wij voor mogen werken

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf
op de hoogte van het laatste nieuws.

​