ICT Deventer

ICT deventer? MKB-ict is de partner

Het correct (laten) verzorgen van de ICT infrastructuur is voor een MKB bedrijf in Deventer vaak een uitdaging. U heeft een beperkt budget maar wilt wel kunnen vertrouwen op een goedlopend en veilig ICT netwerk. Ons bedrijf MKB-ICT staat voor u klaar. Wij zorgen als automatiseringsbedrijf dat uw ICT in Deventer snel en correct door ons worden opgezet, aangesloten en onderhouden. Wij richten ons zoals de naam doet vermoeden volledig op het MKB. Onze tarieven zijn daardoor uiterst betaalbaar omdat wij altijd deze sector in het achterhoofd hebben. Laat nu uw ICT Deventer infrastructuur verzorgen door een professioneel bedrijf.

MKB-ICT zorgt onder andere voor:

  • Uitstekend opgeleide netwerkprofessionals;
  • Een flexibele en modulaire opbouw van onze contracten;
  • Hoge kwaliteit componenten en producten;
  • De installatie, de beveiliging en het beheer van alle ICT componenten;
  • Korte termijn hulp.

MKB-ICT staat voor u klaar

MKB-ICT is als ICT verzorger gericht op het helpen van het MKB. U kunt er bij ons van op aan dat wij een goed beeld hebben van de mogelijkheden en grenzen van de kleine tot middelgrote bedrijven. Met de speciale modulair opgebouwde contracten kunnen wij hier op verschillende manieren mee om gaan. Geef zelf aan welke diensten u in wilt zetten en welke niet. Wilt u uw contract uitbreiden of aanpassen? Dat is geen enkel probleem! MKB-ICT zorgt dat dit naar wens wordt gedaan.

Bij MKB-ICT bent u zeker van hoge kwaliteit service en getrainde professionals. Deze staan altijd klaar staan om voor u aan de slag te gaan. Het opzetten, beheren en beveiligen van uw ICT infrastructuur in Deventer is voor onze medewerkers geen enkel probleem. De best mogelijke aansluiting op uw business is voor ons iedere dag opnieuw het doel. Wij werken iedere keer samen met onze klanten naar de beste maatwerk oplossing toe. Neem nu contact op als u ons wilt inzetten voor het snel en betrouwbaar implementeren van uw ICT netwerk.

MKB-ICT DeventerMeer informatie over MKB-ICT Deventer?

Om uw vragen te beantwoorden kunt u gerust bellen met 0570 – 200 230. Ook als u ons wilt inzetten staan wij voor u klaar. Vindt u het prettiger om een e-mail te sturen? Dat kan! Dit doet u naar info@mkb-ict.nl.

In Deventer is MKB-ICT gevestigd op het adres:
Keulenstraat 6a
7418 ET Deventer

Bevindt u zich niet in Deventer?

Kijk op een van de volgende pagina’s als uw bedrijf ergens anders gevestigd is.
ICT Apeldoorn | ICT Arnhem | ICT Enschede | ICT Nijmegen | ICT Zwolle

Enkele klanten waar wij voor mogen werken

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf
op de hoogte van het laatste nieuws.

​